Sambasso
 •  
   
  Wandelreis Griekenland Andros
 •  
   
  wandelreis Spanje Alpujarras
 • Eilandhoppen op zijn best 
   
  Wandelreis Griekenland Andros
 •  
   
  Wandelreis Portugal Coimbra
 • Vakanties die je nooit meer vergeet 
   
  Wandelreis Italie Sardinie

Wandelen op Sardinië

Klik op de regionaam voor ons aanbod in die regio
Sardinië is geen eiland, het is een continent. In alles is Sardinië anders dan de rest van de Mediterrane wereld…

Het landschap is er anders: woest en rauw in zijn puurheid, helder en rijk in zijn kleuren. De mensen zijn er anders: noeste koppen boven gedrongen lijven, levende geschiedenisboeken met zwarte kleren aan. De geschiedenis is er totaal anders: de prehistorische nuraghen brengen je in verwarring, primitieve steenbouw boven de grond, superarchitectuur onder de grond, Egypte in Europa. De stranden zijn er anders: Cala Fuili, Cala Luna en Cala Sisine zijn zandparadijzen van turkoois begrensd door felwitte kalkhellingen, mind blowing beauty.

De wandelingen zijn echte bergtochten in het Supramonte-gebergte van Oliena, door kloven en over kale bergruggen vol panorama's terwijl de zee binnen handbereik is. De onderkomens zijn er anders: ingetogen thuishavens waar je warmte en geborgenheid vindt. Welkome rustplekken in een reis vol indringende ervaringen.

Bij een 12- en 15-daagse verlenging ten zuiden van Bosa en la Nurra in het noord westen is het onbeperkt banjeren door voormalig zeerovers- en bandietenland, ongerepte kuststrook met steile klifkust, verborgen baaien en weerloos open stranden, 'Treasure Island' herleeft.


Italië

Sardinië oost

8 dgn
Zwaarte Wandeling
Vanaf
698,-
Italië

Sardinië rondreis

Op Sardinië gaan we met STAP Reizen voor het pure, het authentieke. We laten de trendy en olierijke Costa Smeralda in het noorden voor wat het is, de flamingo'... Lees meer
12,15 dgn
Zwaarte Wandeling
Vanaf
1049,-