Sambasso

De boekingsprocedure van Wandelvakanties Europa

Wilt u weten of het gewenste wandelarrangement op de door u gekozen data kan worden geboekt dan stuurt u een volledig ingevuld formulier in via de button 'Deze reis boeken' bij de betreffende bestemming.

Dit boekingsformulier is een vrijblijvende reisaanvraag. Via de button 'Offerte aanvragen' op dezelfde pagina ontvangt u binnen 1 à 2 werkdagen eerst een offerte en een reisvoorstel. U krijgt dan een prijsopgave inclusief de gewenste extra's zoals de vluchten of de treinreis naar de bestemming. Ook de huurauto's kunnen wij u apart aanbieden wanneer deze niet inclusief de reissom is. 

STAP 1:

U krijgt binnen 3 werkdagen een reis- en prijsvoorstel toegestuurd dat u bevestigt of kosteloos afzegt.  

STAP 2:

Wanneer u het akkoord van ons heeft ontvangen checkt u nauwkeurig of namen conform paspoort zijn en overige reisdata juist in de offerte staan vermeld. U maakt de aanbetaling van 15% van de reissom per persoon over. Dit is ook het moment waarop u, wanneer u dat wilt, de vlucht zelf kunt boeken.  

STAP 3:

U ontvangt binnen een week per e-mail de bevestiging van uw boeking met bijbehorende nota en uw boeking is een feit.
 

STAP 4:

Na ontvangst van de totale reissom wordt het informatiepakket bestaande uit tekst/routebundel, wandelkaarten, vouchers u drie weken voor vertrek per post toegestuurd. Wanneer u ook de vlucht en de huurauto heeft geboekt, krijgt u één week voor vertrek de reisbescheiden per mail toegestuurd.