Sambasso
 •  
   
  Wandelreis Griekenland Andros
 •  
   
  wandelreis Spanje Alpujarras
 • Eilandhoppen op zijn best 
   
  Wandelreis Griekenland Andros
 •  
   
  Wandelreis Portugal Coimbra
 • Vakanties die je nooit meer vergeet 
   
  Wandelreis Italie Sardinie

wandelen op Gran Canaria

Klik op de regionaam voor ons aanbod in die regio
Wandelvakantie op Gran Canaria? Is dat nou wel aantrekkelijk? Dat is toch las Palmas en de Playa de las Americas? Ja, dat is zo maar er is ook een ander Gran Canaria.
Het binnenland is onverwacht mooi en authentiek.
Op de trektocht begin je in het groene noorden met een paar spectaculaire wandelingen over oude koningswegen, 'caminos reales', tussen felgroene palmenparasols. Dan gaat het over in ruig landschap rond de Roque Nubio met gigantisch diepe kraters. Daarna daal je af over de zuidhelling naar zachte, zuidelijke dorpssferen.
Bij STAP Reizen kies je voor vast verblijf met traditionele casita's hoog op de zonnige zuidhelling of voor een trektocht waarbij je in het midden van Canaria rondtrekt van dorp naar dorp, garantie voor een heel mooie wandelreis.
Canarische Eilanden

Gran Canaria

Je wilt niet in een torenflat zitten aan één van de Playas maar wel zeker zijn van zon op je gezicht. Je wilt heerlijke wandelingen maken tussen palmbomen en ag... Lees meer
8,11 dgn
Zwaarte Wandeling
Vanaf
529,-
Canarische Eilanden

Gran Canaria

Is een trektocht op toeristisch Gran Canaria wel aantrekkelijk? Jazeker, dat is een onverwacht mooie wandeltocht door een onverwacht spectaculair binnenland. ... Lees meer
8 dgn
Zwaarte Wandeling
Vanaf
849,-